Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

Hulp nodig? 078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 0 167
Minimale afname
 1. 25 (165)
 2. 50 (101)
 3. 100 (197)
Hengsels
 1. Korte hengsels (21)
 2. Lange hengsels (57)
Materiaal
 1. Katoen (39)
 2. Non woven (46)
 3. Polyester (75)
Opvouwbare boodschappentassen
 1. Opvouwbare boodschappentassen (9)
Soorten koeltassen
 1. Luxe (9)
 2. Opvouwbaar (4)
 3. Promo (7)
 4. Rugzak (8)
 5. Voor blikjes (10)

Tassen & Rugzakken

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Tassen & rugzakken bedrukken kan erg goed bij Suprème Relatiegeschenken. U vindt bij ons niet alleen een zeer breed assortiment met verschillende tassen en rugzakken die bedrukt kunnen worden, maar u kiest ook voor een webshop met een goede klantenservice. 

Het bedrukken van uw tassen & rugzakken

Het bedrukken van uw tassen & rugzakken was nog nooit zo gemakkelijk. De webshop leidt u eenvoudig naar de juiste categorieën en u kunt vooraf gemakkelijk afbeeldingen en productspecificaties bekijken. Mocht u dan toch nog vragen hebben, voordat u de bestelling gaat plaatsen dan staan de medewerkers van de klantenservice ook voor u klaar. U kunt hen iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken en dit is mogelijk op verschillende manieren: 

Verschillende soorten bedrukte tassen & rugzakken

Tassen & rugzakken met een bedrukking kunnen veel verschillende vormen aannemen. Dit komt onder andere door het grote assortiment dat Suprème Relatiegeschenken aanbiedt. Bij ons vindt u onder andere: 

 • katoenen tassen;
 • non woven tassen;
 • boodschappentassen;
 • schoudertassen;
 • strandtassen. 

Bovenstaande opsomming is slechts een kleine greep uit ons assortiment. U vindt in de webshop nog veel meer verschillende tassen en rugzakken die kunnen worden bedrukt en vergeet daarbij ook de koffers niet. 

Hoe bedrukken wij de tassen & rugzakken?

Wij bedrukken uw tassen & rugzakken altijd met de grootste kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende bedrukkingstechnieken en dat zorgt ervoor dat wij vele mogelijkheden hebben om uw tas of rugzak van de beste bedrukking te voorzien. Wij bekijken dan ook per bestelling wat de beste mogelijkheid is om te bedrukken. De bedrukkingstechnieken die wij gebruiken, zijn: 

 • transferdruk;
 • zeefdruk;
 • borduren. 

Het bedrukken van de tassen & rugzakken kan met uw logo, maar kan ook erg goed met een bedrijfsnaam. De keuze hiervoor is geheel aan u en wij zullen u vooraf altijd een gratis digitale proefdruk sturen, zodat u het geheel vooraf al kunt bekijken. Mocht er dan nog iets niet naar wens zijn, dan kunnen wij dit altijd nog aanpassen naar uw wens. Hierdoor zal het eindresultaat helemaal perfect zijn! 

Bekijk onze tassen meteen!

Bekijk onze tassen meteen: katoenen tassen, strandtassen en sporttassen!